Helgen

Vi har flyttat hela helgen men utöver det så har vi faktiskt hunnit med att se oss om kring lite i området också. I lördags gick vi ner till Gåshaga brygga och åt middag. Det var nog det finaste stället jag ätit på! Man såg ut mot havet i hela restaurangen och båtar som åkte förbi lite då och då. Kan tänka mig hur fint det måste vara på sommaren när man kan sitta på uteserveringen också. Maten var i alla fall hur god som helst!! Riktigt riktigt bra.

♡♡♡

Några vändor fram och tillbaka till Ikea blev det också men under söndagen fick vi upp det mesta "stora" så alla möbler som behövdes skruvas upp eller byggas ihop var uppe. Det var bara några saker vi behövde skruva upp men annars var det vara småsaker. Bianca Ingrosso har skrivit mycket om en pizzeria här på ön som ska vara så bra och eftersom den ligger bara gatan nedanför oss så tänkte vi prova den.

Pizzorna var verkligen "annorlunda" de var inte lika som de brukar vara i varken degen eller smaken, men de var sjukt goda! Så kan hålla med henne om att det är den bästa pizzan jag ätit.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar