Helgen 

Hej på er!

Nu är även denna helg snart slut. Men vi har haft en supermysig helg. Mamma och pappa kom ner under lördagen och hjälpte till med massa saker. Pappa fixade elen nere hos Marcus och Rasmus och mamma hjälpte mig uppe i våran lägenhet. Tog faktiskt tag i en sak jag gruvat mig för länge, rensa i garderoben... Har så svårt att göra mig av med saker som jag kopplar till ett minne. Men med mamma till hjälp så blev jag av med en hel del som får skänkas vidare. Tror jag aldrig haft så mycket plats i garderoben som jag har nu haha.

Idag har jag tagit tag i massa saker i lägenheten, tvättat, städat och fixat sånt som man tycker passar in på söndagsfix haha. Vi har även varit på några promenader med Stella i det fina vädret. Dock blir det en hel del pauser för min del. Att hoppa på kryckor tar en del på händerna. Trots det är det skönt att få komma ut i luften och röra på benet i den mån jag kan.

Jag är sjukskriven hela nästa vecka också så imorgon ska jag sätta mig ner och strukturera upp lite kring bloggen. Vill starta igång den här hösten med en bra plan och dessutom lägga mer fokus på bloggen. Behöver lite struktur med mig för att det ska bli bra och snyggt gjort.

Kram Linnea

Gillar