Helgen i bilder

Hej på er!


Denna helgen har varit så fantastiskt mysig, en riktigt efterlängtad helg med både en middag inplanerad och bara det att få vara hemma i sin egen lägenhet igen känns stort. Men bäst av allt var utan tvekan gårdagens middag med Lilly & Isac, vårt favorit par. Det var så längesen vi hade en sån här middag tillsammans så det var verkligen dags för en nu.

Vi började redan under fredagen att fixa iordning här hemma. Städa, plocka och inhandla allt som behövdes. Emil står för maten, jag assisterar och står för dukningen och även efterrätten denna kväll.

Under lördagen försökte vi förbereda så mycket som möjligt så vi så lite vi bara kunde behövde stå i köket när dom väl var på plats. Det rullade på bra med morotssoppa till förrätt, vildsvin till varmrätt och en snickerskaka till efterrätt. Allting blev så sjukt gott!

Vi satt uppe till strax efter 01 och spelade musik quiz, något vi tagit som tradition under våra middagar. Tiden rinner iväg och plötsligt har vi suttit och skrattat, skrikit och sjungit i flera timmar men herregud så kul det är!


Denna lördag sov dom även kvar så vi fick tillbringa extra mycket tid tillsammans. Vi startade dagen med en pannkaksfrukost och efter det begav vi oss mot Bosön för att spela lite frisbeegolf. Denna runda blev lite svårare än normalt med vindar som försvårade det en hel del haha. Men kul hade vi och vi hann även planera in en ny runda på en annan bana som dom brukar spela på. Efter detta var det dags att åka skilda vägar och det känns alltid lika tomt att komma hem till lägenheten ensamma igen efter att ha varit flera stycken här och speciellt efter en sån mysig helg som vi haft.

Ikväll ska vi bara mysa framför tv:n med en serie och något gott att äta. Vår sista kväll tillsammans innan jag åker tillbaka till Dalarna.

Denna underbara bukett fick vi även från Lilly & Isac som numera pryder vårt matbord i vardagsrummet!

Kram Linnea

Gillar