Helgen i Örebro

Hej på er! ♡

Somnade redan runt 22 igår, vi kollade på mello sen var det helt kört. Gick inte att hålla sig vaken mer, haha var så himla trött. Satt och halvsov under hela kvällen men lyckades hålla mig vaken under hela mello i alla fall. Vet inte när jag somnade så tidigt sist, längre än jag kan minnas i alla fall, men det var skönt i alla fall att få sova ut.

Efter vi kom hem från badet igår fixade vi oss och tog det lite lugnt på hotellet bara innan vi gick ner och åt. Älskar maten på hotellen, var dock typ helt fullbokat igår så vi hade tur som var hungriga så tidigt så vi hann få ett bord. Fick mitt älskade vin också ♡♡ men maten var i alla fall jättegod (vinet också hihi), riktigt mysigt att få vara där med E. Trots att vi blev stupmätta av maten sprang vi ner till hemmakväll och köpte på oss lite godis till kvällen.... Är så dålig på det där med godis dock, försöker köpa lite av allt så jag ska äta upp det men tröttnar liksom på det efter några bitar. Småäter på det flera dagar efter jag köpt det istället.

08.30 ringde klockan imorse och för en gångs skull vaknade jag pigg och kände mig utvilad. Sen tar det ju inte emot att vakna och veta att hotellfrukosten väntar. För visst är det en stor grej som lockar med att bo på hotell, hihi. Man äter ju i alla fall tredubbelt så mycket än vad man i vanliga fall gör haha. Efter frukosten åkte vi förbi en sväng på Marieberg Gallerian men det vart ett väldigt kort besök, vi åkte där ifrån redan efter typ 20 minuter, hehe.. Vi åkte hem till Dalarna istället.

Ska jag summera helgen kortfattat så var det verkligen högt över förväntan, en helg med E på hotell och massa mys var precis vad jag behövde. Fick koppla av från vardagen med allt stress och bara umgås med honom och bara göra massa saker man blir glad av. Föresten, det lilla guldiga paketet var min present från E. Det roliga var att vi nästan köpt samma sak till varandra, han hade nämligen bokat in en kryssning till oss på samma datum som vi träffades första gången. Har pratat med honom flera gånger om hur gärna jag velat åka på kryssning med honom, så har han bokat in en nu till oss ♡♡ Blev så himla glad! Händer så mycket i vår nu, Hov1, kryssning, flytta, studenten.. Åhhh alltså älskaaar! Kommer bli bäst

Kram Linnea

Gillar