Helgens schema

Hej på er! ♡

Äntligen fredag! Den hör veckan har varit massa fram och tillbaka till Dalarna och sjukhus, haha. Blir skönt med en helg där man får vara hemma bara, fast i och för sig blev det en sista minuten ändring så vi kommer inte vara hemma hela lördagen ;)

Fredag: Stina kommer förhoppningsvis förbi en snabbis. Har sagt det tidigare och står fortfarande fast vid det. Men hon är verkligen min livlina i allt, behöver lite råd och hjälp angående en sak nu och hon är det absolut förstahandsvalet haha. Senare ska jag och E bara ha en myskväll hemma med tacos och nån mysig film, bästa sättet att spendera en fredag på.

Lördag: Ska vi faktiskt inte vara hemma. Vi ska nämligen iväg och kolla på en hundvalp!! Hur mysigt som helst. Älskar att åka bil med E så att behöva åka en stund för att komma dit har jag absolut inga problem med

Söndag: Älskar naturen här vi bor så förhoppningsvis blir det en långpromenad tillsammans med E nu när vi båda är hemma samtidigt och kan gå ut tillsammans. Sen vet jag faktiskt inte, vi har inte direkt några spikade planer. Men det är lite skönt att ha en dag där man inte har något planerat alls.

Kram Linnea

Gillar