Höstmys 

Hej på er!

Idag har det varit en riktigt höstig och regnig dag här i Stockholm, vilket betyder tända ljus och hemmamys. Idag har vi fixat både vardagsrum och köket. Det kändes passande en dag som denna när man inte får in något solljus alls i lägenheten. Det blir så himla mörkt och tomt hemma när solen inte ens vill titta fram en liten stund på dagen.

Jag och stella startade dagen med en liten sovmorgon följt av frukost framför senaste avsnittet av Bachelor. Sen har vi tillbringat hela dagen med att städa, sortera och framförallt fyllt på med massa levande ljus.

Om ni läste reportaget om mig som nouw publicerade i måndags så nämnde jag där att mina 3 bästa tips för göra hemmet mysigare i höst så var det.

1. Levande ljus

2. Textilier

3. Plocka in naturen

Detta har jag verkligen pysslat med idag. Höstens natur har så fantastiska färger och att plocka in saker från naturen eller bara spegla dess färger i hemmet älskar jag under denna tid. På sommaren vill jag ha det ljust och svalt medans på hösten vill jag ösa på med textilier och bara göra det så ombonat och varmt som möjlig. Tycker det är det absolut bästa med inredning och säsonger. Man kan anpassa det så mycket och få ut så mycket av det.

Kram Linnea

Gillar