Höstshopping & min helg

Hej på er!

Den här helgen har jag spenderat med Sofie som bott här då Emil varit med jobbet i Göteborg. Sjukt mysigt att få tillbringa egentid såhär igen efter så lång tid, dock gick dagarna lite för fort så någon dag till hade inte skadat. Vi passade på att ta vara på de sista timmarna med lite shopping i Mall of Scandinavia. Jag fyndade en supersnygg stickad tröja inför hösten och 2 par byxor. En av dessa har jag redan idag invigt och måste säga att jag ÄLSKAR dom! Dom är så sköna och framförallt snygga, så dessa kommer bli en stor favorit i höst.

Sista timmarna på denna helg spenderas med plugg 100%. Ligger efter i detta så måste lägga allt på att försöka bli klar så fort som möjligt nu.

Känner ett enormt stort pepp inför kommande vecka, jag är ledig på måndag men eftersom vi har fotografering med förskolan så ska jag vara där 9.00 vilket innebär att jag kommer upp tidigt och kommer hinna med så mycket mer den dagen. Sen ska jag även möta upp Sofie och återigen blir det en shoppingtur tillsammans, gud vad jag älskar att strosa omkring i olika butiker och småprata, ta en fika och bara vara tillsammans, Sen hoppas jag att denna vecka kan jag få svar på en sak jag går och väntar på, blir det ett positivt svar har jag en helt ny vardag att se framemot i höst. Så spännande! Men blir det mindre positivt så är det bara en ingång till andra möjligheter.

Känns ju som att hösten tagit fart på riktigt nu, så har faktiskt bytt ut sommar garderoben mot höstgarderoben redan. Älskar verkligen den här tiden på året när dessa kläder kommer fram och man kan mysa ner sig i allt!

Kram Linnea

Gillar