Hunkemöller

Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med Hunkemöller

I samarbete med Hunkemöller.se har jag fått hem dessa helt fantastiska pyamasplagg. Jag måste säga att när jag först kikade in på deras hemsida för att få en snabbkoll på vad dom hade osv blev jag helt fast. Har aldrig tidigare varit in i någon av deras butiker eller på hemsidan. Och hjälp vad jag har missat något!

Kikade ut lite saker på hemsidan och åkte sedan till Hunkemöllers butik i Mall of Scandinavia och provade för att se hur storlekarna var osv. Blev så positivt överraskad av sortimentet, vilken fantastisk kvalité det var och framförallt så mycket blandat, underkläder, tofflor, pyjamas, badkläder, bh:ar, sportkläder, så mycket!

Det jag fastnade lite extra för och som jag vet med mig själv är att jag är riktigt svag för är just pyjamaser. Jag har alltid älskat att få en ny fin mysig pyjamas att strosa runt i hemma om kvällarna. Dock ett problem jag ofta stöter på när jag ska köpa framförallt pyjamasbyxor är att de alltid blir för korta i benen om de ska passa i midjan. Är man 178 lång är det ofta ett problem man stöter på. Även denna gång hade jag ställt in mig på att de kommer bli lite korta i benen så jag får komplettera med ett par mysiga strumpor. Men vet ni vad?! Jag tog på mig dessa pyjamasbyxor och de satt helt perfekt! Alltså jag har aldrig varit med om liknande, de satt bra överallt. Midjan, benen och längden. Detta är helt klart mina nya favoriter och det kommer absolut bli fler byxor ifrån Hunkemöller!

Ni hittar pyjamasbyxorna HÄR!

Så ett par perfekta pyjamasbyxor, check!

Sen känns det väl nästan lite som ett måste att ha en satin pyjamas hemma. Det tycker iallafall jag. Speciellt på sommaren när man vill ha något svalkande men ändå en pyjamas liksom, då är satin verkligen perfekt! Jag hittade den här rosa, helt perfekta satin pyjamasen. Även den kommer jag strosa runt i här hemma nu under vår/sommar säsongen.

Ni hittar de rosa linnet HÄR och de rosa shortsen HÄR ! ♡

Känner verkligen att jag hittat så rätt nu! Kommer hädanefter bara köpa mina pyjamaser hos Hunkemöller! Tycker nästan de är lite synd att jag missat denna butik och deras utbud i alla dessa år, men bättre sent än aldrig.

Är ni ute efter en pyjamas, underkläder, badkläder eller kanske sportkläder? Hur som helst tycker jag ni ska kika in på Hunkemöller.se , är ni inte ute efter något så kommer ni definitivt vara det efter ni sett deras utbud hihi.

Tryck HÄR för att koma direkt till deras hemsida ♡

Kram Linnea

Gillar