Hur det gått med Vira

Vi har redan haft Vira i 2 månader nu och herregud vad hon växer. Tycker hon blir större och större för varje gång man ser henne. Det brukar ju vara så att man själv som ser henne varje dag inte märker det utan det är de som kanske inte ser henne så ofta som märker det, men i detta fall är det verkligen inte så. I många fall kan jag tycka att det är mysigare nu när hon blivit lite större för det är liksom mer katt haha eller hur man ska säga, men att hon med det även fått mer energi och är ÖVERALLT. Rätt som det är hänger hon i gardinen, hänger i tavlan eller drar ut hela toarullen. Det är verkligen ett heltidsjobb att underhålla henne och leka med henne tills hon blir trött, njuter varje minut när hon faktiskt sover och man kan äta ifred.

♡♡♡

Hon kan vara riktigt jobbig och man blir verkligen så trött på henne när man hela tiden måste kolla vart hon är och vad hon gör, men skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan henne. Hon är vår lilla bebis och även fast man är så trött på henne så väger det upp när hon kommer och bara vill mysa, eller när hon står och skriker för hon inte vet vart vi är och man måste komma och plocka upp henne.

♡♡♡

Det bästa med att ha just en katt också är att man ser sån skillnad på personligheten på henne och katten jag har hemma i Dalarna, eller andra katter man haft. Man tänker att det katt som katt liksom men när man haft henne ett tag och man börjar lära sig henne så ser man hur skillnaden är mellan dem. Tycker faktiskt det är riktigt kul, det blir som med människor, alla är olika och man lär sig hur olika alla fungerar. Vira är verkligen en knäkatt som älskar när man bär runt henne och hon får vara med och se allt och hon är lätt att ta med ut och är väldigt framåt.

Jag älskar när katten är just så att den vill vara i knät och man får bära runt den. Så på dessa 2 månader har hon verkligen satt avtryck och tagit stor plats här hemma. Vi vet att vi gjorde rätt val med henne i alla fall, hihi.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar