Hur gick det?

Hej på er fina! ♡

Var som sagt på ännu ett läkarbesök där vi mest följde upp hur det gått med medicinen och hur jag mår nu efter att ha varit sjukskriven lite över 1 månad. Har därför varit lite mindre aktiv här eftersom all energi gått åt till att tänka på alla miljoner saker kring dessa dagar. Men nu är det iallafall klart och efter att ha pratat om allt kom vi fram till att jag ska gå ner i dos igen eftersom mina biverkningar var alldeles för jobbiga. Känns ju dock lite skönt att veta att dessa biverkningar beror på tabletterna och inte jag som ständigt är sjuk haha.

Måste dock säga att trots biverkningarna så har jag märkt en ENORM skillnad på mig själv efter jag börjat med tabletter och blivit sjukskriven och kunnat avlasta mig alla måsten. Självklart har jag en hel del kvar att jobba med men för en gångs skull kan jag säga att jag går i rätt riktning. Nästa steg blir nu att följa upp med en planering inför kommande månad hur jag ska lägga upp allt.

Så nu är jag och Vira själva hemma och som vanligt står städning först på listan, hihi. Men förhoppningsvis kommer E hem rätt tidigt idag så äntligen äntligen kan vi fortsätta kolla på Greys!! Det värsta med att kolla på en serie tillsammans.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar