Hur jag redigerar mina bilder

Tänkte visa hur jag redigerar mina bilder i det här inlägget. Har använt mig av flera olika appar att redigare men har verkligen fastnat för en nu som jag använt de senaste åren. Jag använder mig av appen VSCO till alla mina bilder, den är verkligen superenkel och det finns hur många olika filter som helst så den passar för det mesta.

Jag gillar att ha mina bilder väldigt ljusa och kalla. Så jag kommer visa ut efter vad jag gillar och hur jag brukar göra.

♡♡♡


Jag börjar med att öppna bilden i appen och lägga på ett filter som är första steget. Jag brukar nästan alltid använda mig av A5 (vissa av filtren får man ladda ner i appen, de jag använder kostar ingenting utan går att ladda ner gratis) jag brukar dra ner det till ungefär hälften för att inte få det så "lila".

♡♡♡


Nästa steg brukar jag dra upp ljusstyrka (Exposure) till 2 ungefär. Sen drar jag även upp kontrast lite till 1 ungefär för att få fram färgerna lite mer.

♡♡♡


Beroende på hur bilden ser ut från början så brukar jag ibland dra ner temperaturen på bilden så den blir lite kallare, den brukar jag dra till ungefär 1-2 beroende på bild.

♡♡♡


När jag ändrat temperaturen brukar jag oftast göra den ytterligare lite ljusare

♡♡♡


Efter jag gjort det brukar jag ändra lite småsaker i kontrast och temperatur så det passar till det jag vill ha bilden till

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar