Hur kunde detta hända?

Hej på er! ♡

För er som följer mig på instagram har säkert redan sett vad som hände igår, usch får ont i magen bara jag tänker på det. Men vi var hur som helst nere vid kottlasjön och hade med oss lite fika och tänkte ha en mysig eftermiddag där och stanna på olika ställen efter vattnet och fika. Dock hann vi inte längre än till första stället, vi tog lite bilder och satte oss på en klippa som gick ner mot vattnet. Så precis efter vi fotat klart så åkte linslocket till kameran ner i vattnet, så typiskt. Tur nog flöt det så vi kunde fiska in den till kanten lite längre bort där det inte var lika brant. Redan där borde vi ha tänkt efter och insett att det är dumt att sitta i en sån lutning ner mot vattnet, men nej vi fortsatte. Så tog jag upp mobilen och la upp en story på instagram på vattnet, la ner mobilen i fickan och tog tag i kopplet till Stella. Sen hörde jag bara en smäll och såg hur min mobil kanade ner efter stenen rakt ner i vattnet... Alltså förstår ni paniken att se den åka ner och sen dessutom ser den ligga där på botten flera meter ner. Fyfan vad hemskt det kändes!!

Vi försökte hur länge som helst på alla olika sätt men det var helt omöjligt att få upp den. Så blev en snabb tur till mall of Scandinavia strax innan stängning och en ny telefon.

Är ju en ganska brant lutning ner där så vi borde ju ha kunnat tänkt på det innan och varit lite mer försiktiga eller bytt ställe till o med.

Kram Linnea

Gillar