Husvisning & härlig vårpromenad

Hej på er!

Vi startade dagen väldigt tidigt idag för att hinna hem till Stockholm och gå på två visningar på 2 olika radhus. Det första som vi var lite osäkra på höjde inte vårat intresse efter visningen men däremot det andra huset. Det var det som vi från början var mest intresserade av men inte riktigt vågade släppa fram helt. Det kan ju se helt annorlunda ut på visningen och allt är mycket mindre, slitnare eller andra saker som minskar intresset. Men denna blev vi glatt överraskade av att kliva in i. De småsaker vi lagt märke till på bilderna som vi skulle kolla upp noggrannare nu visade sig vara ett mindre problem i verkligheten och egentligen inget som behöver åtgärdas.

Dock finns ett litet problem som vi inte riktigt hittat en lösning på än, Stella. Vi vill inte lämna henne ensam längre stunder och när isåfall hemmet kommer ligga längre från jobbet finns det ingen som kan gå hem till henne på lunchen/rasten. Vi har småpratat om lite eventuella lösningar men blir det så att vi flyttar känns det rätt bra ändå med att vi kommer hitta en lösning. Vi får se. Vi avvaktar lite nu och ser vart det leder oss med allt, blir det flytt eller inte?

Efter visningarna åkte vi hem till ön och tog en promenad längs vattnet och avslutade det hela med varsin glass. Har fått upp ögonen för "kokosglass" verkligen inget som lockat tidigare men numera är det bland det bästa som finns i glassväg.


Kram Linnea

Gillar