Imorgon börjar ett nytt kapitel

Hej på er!

Vi har landat i Stockholm igen och förberedelserna inför morgondagen har jag skjutit på så länge jag kan haha. Ni vet när man är lite sådär smånervös inför något nytt? Då är det så skönt att göra något annat, aktivera sig för att slippa tänka och stressa över det. Så vi har packat upp lite väskor, veckohandlat och allt sånt tråkigt. Men framåt eftermiddagen tog vi en paus från allt uppackande och cyklade till Dalenum med Stella i korgen för att äta lite glass. Dom har en så fantastisk glassbar där och med det fina vädret som var idag kändes en glass vid vattnet helt rätt.

Efter vår cykeltur gjorde vi oss en lite enklare middag och sen gick vi ut på en långpromenad. Allt känns så mycket roligare nu när Stella är med också, hon blir aktiverad och vi blir aktiverade samtidigt som vi får komma ut och se lite nytt här på ön.

Imorgon börjar ett nytt kapitel i livet. Ett nytt jobb som jat känner mig supertaggad på och bara en helt ny vardag med större möjligheter än tidigare. Det ska bli så kul att se hur denna höst kommer att se ut men det känns som att det kommer bli bättre än på länge!

Kram Linnea

Gillar