Inredningsdetaljer som förgyller mörka kvällar

Hej på er!

Köpte lite nytt till lägenheten under helgen och söndagen blev en perfekt dag att fixa i lägenheten och bara ordna upp saker inför veckan. Sen blir det ju alltid lite roligare att fixa hemma när man har nya saker att greja med. Denna gång kom jag hem med 2 ljusstakar till väggen i vardagsrummet, har kikat på dessa ett tag och när Mio nu hade 300 kr rabatt så kände jag att tillfället var perfekt. Jag och Marcus åkte ut på en shoppingrunda i lördags och på Mio hittade jag både ljusstakarna och nya kuddfodral till soffan. (Länkar allt under bilderna).

Jag har alltid älskat att under hösten och när kvällarna blir allt mörkare plocka fram ljusstakar, lyktor och allt som går att tända levande ljus i. Och sen vi gjorde om i vardagsrummet i våras så har väggen bredvid tv:n känts lite tom. Har testat lite olika tavlor och dekorationer men allt har bara flyttats runt. Men nu när kvällarna börjar bli lite mörkare och vi plockat fram alla levande ljus så kände jag direkt att det är precis det jag vill ha där på den tomma platsen. Sen har vi faktiskt inga vägghängda ljus så det blir en fin komplettering i rummet.

Ljusstakarna hittar ni HÄR!

Fyndade även två vita kuddfodral till soffan. Tycker det är så skönt när kuddar säljs med bara fodral och inte hela kudden. Många gånger skippar man att köpa kudden för jag har absolut ingenstans att förvara fler kuddar. Men ett enkelt lite fodral är mer än välkommet hem haha.

Så dessa 2 kuddfodral fick följa med hem, även de från Mio. Blev även de en fin komplettering med lite mer ljus i soffan nu när mörket utomhus redan bidrar med en mörk stämning inne.

Kuddfodralen hittar ni HÄR!

Även en hundbädd jag tittat på länge köpte jag med hem. Argumentet var att denna går att ta av och tvätta vilket är superbra nu under hösten när både smuts och grus följer med hem på ett annat sätt än vad det gör på sommaren och våren. Så trots att hon hade en fin säng så fick denna följa med

Hundbädden hittar ni HÄR!

Kram Linnea

Gillar