Inredningstorka & 1a maj

Hej på er!

Har tillbringat denna 1a maj kväll med att skriva ett utkast till ett samarbete som ska publiceras denna vecka och sen har jag även tillbringat 1 timme framför ett väldigt givande och intressant webinar. Annars har 1a maj för mig varit väldigt segt, har inte känt mig på topp och dessvärre har det bara blivit sämre under dagen. Är så rädd att jag ska bli sjuk nu, har så mycket kul att se fram emot den här helgen! Så håller verkligen alla tummar och tår att det bara är något för dagen och att jag får vakna upp frisk och pigg imorgon.

Går i så mycket inredningstankar och saker jag vill göra men framför allt, jag vill göra om något här hemma! Har stirrat mig blind på hur det ser ut här nu och har verkligen en sån inredningstorka med noll idéer på vad man kan göra, inga bra idéer iallafall. Känns lite som att jag testat allt som går i den lilla 2a vi har. Hur jag än vänder och vrider på det så blir det inte bra. Slutade med att jag bytte plats på ett bord och en pall i hallen och njöt av den lilla förändringen jag kunde se haha.

Samtidigt som inrednings idéerna är på noll springer tankarna iväg och "för inreder" i de lägenheter vi ska och titta på under helgen. Tycker det är lite mysigt att få tjuvinreda och drömma sig bort lite hihi.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar