Inredningsutbildning?

Hej på er fina! ♡

Börjar verkligen känna en förbättring i sjukdomen nu vilket är en otrolig lättnad. Åkte ju på en bihåleinflammation som jag fått medicin för nu, så nu kanske det kan börja bli lite ordning här hemma igen. Är så mycket som står oklart och behöver städas. Ska fixa till skrivbordet ännu en gång idag då det fick lov att byta plats inför fotograferingen vi hade. Det får bli dagens projekt, känns så viktigt med en praktisk och bra arbetsbänk. Allt går så mycket smidigare om det bara är lite ordning och reda.

Har föresten kollat lite på olika utbildningar inom inredning och har fastnat lite extra för just en. Sen jag bytte alla mina kanaler till lite mer inrednings inriktade har jag bara känt ett så stort driv. Känns som jag gjorde ett bra val, ni vet när man känner att det var 100% rätt, precis så! Har länge tvekat och haft det som en liten grej i bakgrunden fast det är det jag lägger mest fokus på under min fritid. Så det här valet känns så rätt även om jag inte kommer ha 100% inredning på mina kanaler så är det de jag vill lägga mest tid på.
Har försökt att fokusera på andra utbildningar och hitta "min grej" på annat håll och haft tanken om att det inte finns jobb inom inredning. Det är ju helt fel?! Mitt största intresse är ju inredning och hemmet, det är klart jag ska fortsätta med det och inte försöka hitta något annat för att jobben är få inom detta ämne. Känns så bra och känner mig mer motiverad än någonsin!

♡♡♡


Kram Linnea

Gillar