Iphone 8 plus

Gick och blev med nu telefon igår?? Haha det var verkligen inte planerat någonstans. Men eftersom min 7 plus var sprucken och jag kände inte att jag ville betala flera tusen för en ny skärm och mitt abonnemang precis gått ut. Så i hela den vevan blev det en ny telefon med betydligt bättre deals än innan.

Är det stor skillnad mellan 7an & 8an?
Helt ärligt så har jag inte märkt så stor skillnad. Men det blir väl mindre och mindre skillnad på de nya telefonerna. Den största skillnaden är väl kameran. Den är sjuuukt bra! Sen är den här ju lite snyggare också i själva modellen hihi

Skillnad mellan vanlig modell och plus?
Jag hade ju min 7a i plus modell också och jag känner att jag absolut inte vill gå ner till den vanliga modellen igen. Att ha den så pass stor är för mig bara en fördel. Okej ibland att den är lite klumpig att få ner i fickor osv men jag har den nästan alltid i bakfickan och där får den utan problem plats. ​Utan att låta som en tant så tycker jag att man ser allt på skärmen så mycket bättre, liksom youtube, filmer, bilder blir inga problem det blir bara lättare att använda. 

Vad är det bästa/sämsta med den?
Jag skulle säga att just för kameran och mobilens storlek så funkar den väldigt bra som vanlig kamera man behöver kanske inte alltid ha med en extra kamera eftersom den är så pass bra! Men självklart är det ju stor skillnad på vanlig kamera och mobilkameran men den är absolut​ bättre än tidigare modeller. Sämsta vet jag inte riktigt än, känns som man måste använda den ett tag för att se brister osv men att den har glasbakgrund är väl en sak. Det är skitsnyggt men hur praktiskt vet jag inte. Jag som tappar den lite då och då känner ju inte att jag skulle våga ha den här utan skal. Men som sagt måste nog använda den ett tag för att känna mer på vad som är bra/dåligt med just den här. 

♡♡♡


Att ta kort på den här katten utomhus är typ helt omöjligt haha hon blundar så fort det är minsta lilla sol ute.

Kram Linnea

Gillar