Jag klarade det!

Hej på er!

Det är ny vecka och det känns bättre än någonsin. Jag lämnade nämligen in mitt allra sista examensarbete igår!! Nu har jag bara slutprov kvar så jag ska börja läsa igenom mer eller mindre hela utbildningen haha. Men det känns så skönt att inte ha några uppgifter kvar, allt är inlämnat och väntar bara på att bli rättade. Men att jag snart är helt klar känns så skönt. Jag har så mycket tankar om hur jag vill dra igång allt på bloggen och börja dela med mig av inredningstips igen.

Min sista inlämning var examensarbete inredning, och handla om att jag skulle rita upp ett rum från grunden och möblera det till "ett rum för vila". Och jag älskar att få rita upp digitala planritningar i bildstil på det här sättet och sedan gör elevations till det (väggarna i rummet så det blir en helhet). I detta fall behövde jag inte sitta en hel dag för att leta upp olika möbler och armaturer utan detta kunde jag bara inreda rakt av hur jag kände och hur jag ville ha det. Det är så rofyllt att bara sitta och pilla med detta och göra massa småfix.

Så nu väntar en tid med att läsa igenom allt igen och förbereda mig inför slutprovet. Men detta kan jag lättare ta med mig och kommer kunna sitta ute i solen (om den nu vill titta fram).

Hoppas ni får en bra start på veckan! <3

Kram Linnea

Gillar