Jag klarade det!

Jag klarade det! Jag har körkort! Herregud vilken befrielse, älskade känslan när han sa att jag var godkänd och att jag nu kunde köra själv. Men känslan innan var mindre rolig, var nog mer nervös idag än vad jag var till teoriprovet. Men med bästa trafikskolan i ryggen gick det hur bra som helst, och uppvärmningen var verkligen behövlig inför uppkörningen. Utan den hade man ju stressat ihjäl sig, haha. Men det var verkligen skönt att få komma igång lite och känna på bilen igen efter så länge och även prata med trafikläraren vad man bör tänka på osv. Det var verkligen ett plus som lugnade mig inför provet.

Jag tycker även det är superviktigt att personen som sitter bredvid är avslappnad och kan prata och ställa sånna vanliga vardagsfrågor som "jaha är du här ifrån eller?". Det gör iallafall att jag slappnar av mer och körningen blir betydligt bättre!

Nu är iallafall hela körkortsutbildningen klar och jag kan släppa det helt, och faktiskt ta mig någonstans själv utan pappa bredvid. Är riktigt stolt över mig själv som klarade allt på första försöket och gick ända in i mål. ♡

Kram Linnea

Gillar