Jag mår så bra!

Hej på er!
Herregud vad skönt det känns att säga, jag mår så bra! Jag känner mig helt återställd och frisk igen.För en vecka sen kändes det så långt bort men nu är jag återställd och redo för jobb igen på måndag. Vi har faktiskt startat igång med träningen igen nu också (som jag längtat efter under alla mina dagar i soffan) och det känns så skönt. Vi har gått med i gymmet här i föreningen istället nu och det betyder att man kan va helt ensam i lokalen och träna. Det känns mycket bättre just nu som allt är. Så nu ser vi framemot att komma igång på riktigt igen!

Idag har vi tagit en lugn dag hemma och myst extra mycket med Stella. Vi båda är lite möra efter gårdagens träningspass så vi tog en långpromenad ute i solen på förmiddagen, lekte lite inne med bollen så hon fick springa av sig. Sen har jag faktiskt suttit framför datorn med min sista skoluppgift innan alla examensarbeten drar igång. Hjälp! Det känns tufft med så många "stora" uppgifter framför sig men samtidigt känns det superskönt att snart vara klar.

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad med en bok och bara ta det lugnt innan det är dags för ännu en promenad med Stella och slutligen middag och mys i soffan med Emil.

Hoppas ni har en mysig helg!

Kram Linnea

Gillar