Jag måste strukturera om min vardag

Hej på er! Hoppas ni har en toppen dag.
Har varit så stressad, eller inte stressad det låter så hemskt för det är ju något jag tycker är kul. Men iallafall så har inte tiden till bloggen funnits alls nu när jag börjat jobba igen. Känns så tråkigt att hela livet ska gå åt till jobb bara?

Mina dagar ser ut ungefär såhär

07.00 - klockan ringer och jag börjar dagen med en frukost framför youtube

08.30 - Tar en promenad med Stella innan det är dags att gå till jobbet

09.00 - Börjar min dag på jobbet

15.00 - Slutar jobbet och börjar promenera hemåt.

15.40 - Har kommit hem och hunnit ut med Stella. E kommer hem om ungefär 20-30 minuter.

16.20 - E har kommit hem och hunnit landa lite, så brukar vi göra nödvändigheter som att handla, åka till Solna för att köpa något annat som saknar osv.

18.00 - Vi äter middag då vi båda brukar vara hungriga efter jobbet. Detta göt vi också framför teven. Oftast framför ett avsnitt Grey's Anatomy vilket då resulterar i att vi sitter kvar framför teven tills avsnittet är slut.

19.00 - Vi börjar nu duka av, fixa allt som ska fixas inför morgondagen som att duscha, fixa frukosten, plocka ihop lite osv. Allt detta ska hinnas fram till klockan 20.00 då vi vill se på tv och bara ta det lugnt sista tiden på dagen. Dock är det aldrig vi är klara tills dess men ändå försöker starta teven då och varva ner.

20.30 - Båda sitter i soffan och vi startar ytterligare avsnitt av Grey's eller en film.

22.00 - Vi plockar ihop och går ut med hunden för en sista kvällspromenad innan vi går och lägger oss.

22.30/23.00 - Går vi och lägger oss och där är dagen slut.

♡♡♡

Förstår ni vad jag menar? Det är liksom fullt upp hela tiden och ändå hinns inte allt med. Det finns massor av tid där emellan som bara är massa strötid och inget hinns med. Jag börjar förstå nu att för att få ihop vardagen och inte behöver prioritera bort bloggen trots att jag jobbar så behöver jag göra om schemat lite. Strukturera upp vad som faktiskt är nödvändigt och sen försöka bli klar med ALLT innan vi sätter oss vid teven. Så man inte strör ut den här tiden som finns utan tar allt i ordning och sen när man ska varva ner för dagen vet man att allt är klart.

Det känns som att tiden är så mycket kortare nu när det blir mörkt så fort också så man måste liksom skynda på allt. Det jag känner att jag måste ändra på är främst det som händer efter 15.40. Istället för att vänta på E för att "strötiden" är för kort så ska jag sätta igång med något och få det gjort direkt eller iallafall få en början på det. Och inte ta nästa steg förens det första är klart.

♡♡♡


Kram Linnea

Gillar