Jag tog ett beslut

Hej på er! ♡

Känner en stor skillnad denna kväll jämfört med gårdagen. Mår riktigt bra idag och känner bara glädje och positivitet. Skillnaderna mellan idag och igår var att jag idag kom hem ifrån ett pass på förskolan och igår kom jag hem ifrån ett pass på mitt andra jobb.

Jag har funderat så mycket på hur jag ska göra med jobbet osv och vad jag ska göra för val. Det bästa rent ekonomiskt är att ha båda jobben och göra det trots att jag inte mår bra av det. Men, även jag har insett och lärt mig av allt jag gått igenom att jag måste ta mig först. Så jag sa upp mig. Alltså det känns som stenen som legat över mig bara ramlat bort. Det var skitläskigt och ångestfyllt igår men direkt efter jag fått det sagt vägde jag 20 kilo mindre. Arbetsplatsen i sig är egentligen skitbra och personalen är verkligen de trevligaste arbetskollegorna men jobbet är inte rätt för mig.

Har lärt mig så mycket om mig själv dock genom att faktiskt jobba där. Nu vet jag vad jag behöver som person för att trivas i en arbetsmiljö och även andra personlighetsdrag som vuxit fram.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar