Jag trodde aldrig jag skulle säga det!

Hej på er! ♡

Jag och E satt och pratade här om dagen som vi alltid gör, om hur skönt det vore med hus. Just det att man får en egen trädgård och lite mer "eget". Vi pratar rätt ofta om det som ett mål i framtiden, det är liksom inte aktuellt just nu men kanske om några år. Men en sak jag börja tänka mer och mer på som jag ALDRIG trodde jag skulle säga. Jag saknar att bo i en liten stad. De senaste 4 åren har jag velat flytta till Stockholm och aldrig komma tillbaka till Dalarna typ och nu saknar jag det. Haha det är ingen big deal egentligen men för mig som varit så inställd på Stockholm och verkligen hatat Borlänge känns det verkligen fel.

♡♡♡

Men det jag tror jag mest saknar är att kunna ta sig någonstans utan att åka kommunalt. Visst vi bor på en ö nu och hör går det hyfsat bra att ta sig runt med bilen men det är fortfarande stor skillnad. Behöver vi kattvakt/hundvakt eller någon gång barnvakt så är det väldigt långt att åka 3h upp och sen 3h ner för att lämna av katten. Eller om vi bara vill hem och hälsa på så är det en väldigt lång bit härifrån, det är alltid skönare att bo närmare släkt och familj.

Nu pratar vi ju inte nästa månads planer, nu pratar vi år framöver. Men det är fortfarande planer som är inom rimlig tid att se framemot! Ett litet mål för mig och E kan man säga. ♡

Kram Linnea

Gillar