Jag vill... - listan

Jag vill bli bättre på: Planera min tid. När jag är på jobbet har jag massa ideer om vad jag ska göra när jag kommer hem och jag känner mig så motiverad till det. Sen när jag väl kommer hem hamnar man ändå i soffan och tiden springer iväg

Jag vill sluta med: Tänka negativt och stressa upp mig i onödan. Det bästa vore om man bara kunde fokusera på nuet och tänka positivt kring det man har just nu. Men jag känner lite just nu att jag står stilla på samma ställe samtidigt som jag är en person som inte gillar stora förändringar. Även fast det kanske är en förbättring så är förändringar i för stora drag obehagligt.

Jag vill ha: Mitt inredarcertifikat. Jag är så himla nära nu men den sista biten består av flera stora uppgifter och prov. Så att tänka på det där certifikatet och att det snart är i min hand känns väldigt motiverande.

Jag vill vara: Bekväm med min vardag. Just nu känner jag mig så vilsen och vet inte vart jag hör hemma eller vad jag ska fokusera på. Jag trivs med det mesta men det känns ändå som att något saknas hela tiden

Jag vill någon gång: Resa till maldiverna tillsammans med Emil


Jag vill att folk generellt ska bli bättre på: Sluta döma andra. De senaste åren har jag varit med och sett så mycket hemska exempel på hur man klankar ner på andra och dömer utifrån det yttre. En sån hemsk ton man har till andra som att de skulle vara mindre värda.

Jag vill att folk ska sluta: Vara otrevliga. Att skälla ut sina medmänniskor helt utan anledning och inte respektera andra är för mig helt oförståeligt. För mig spelar det ingen roll om jag så är på ett hemskt humör och bara skulle vilja skrika rakt ut, jag kan alltid hålla igen och vara trevlig mot folk jag möter.

Jag vill äta (precis nu): En riktigt god soppa. Soppa är det absolut bästa jag vet under årets kalla månader, något jag hade kunnat äta varje dag om jag fick bestämma.

Jag vill jobba med: Just nu, barn. Jag älskar att få jobba med det jag gör nu men sen hade min dröm varit att kunna gå ner och jobba på förskola på 50% och sedan starta eget som jag kan leva på resterande 50%.

Jag vill lära mig: Att fokusera på det positiva. Det är så lätt att klaga men så svårt att bara fokusera på det positiva. Något jag absolut vill bli bättre på, det gynnar en på så många sätt.

Jag vill träffa: Min finaste vän @lillymihlte som flyttat ner till småland igen. Saknar henne och våra träffar så otroligt mycket.

Jag vill resa till: Thailand! Saknar att resa tillsammans med Emil så extremt mycket just nu.

Jag vill göra: säger som Linn här, skillnad! Man kan göra skillnad på så många sätt. Att bara vara någon som sprider positiv energi eller finns där för någon när det väl behövs kan göra enorm skillnad. Jag har alltid varit en person som älskat att hjälpa andra och sprida en positiv energi som en knuff på vägen.

Jag vill hylla mig själv för: Att jag alltid ställer upp för mina vänner.

3 personer jag vill ska göra denna lista: @lillymihlte @emmeliesehlin @sofialissmyr

Tack Linn för taggen!

Kram Linnea

Gillar