Julafton

Hej på er!

Hoppas ni haft en fantastisk jul och ändå fått fira lite trots omständigheterna. Vi har haft det supermysigt här uppe i Östersund. Det blev en väldigt lugn jul med bara oss i hemmet men det kändes välbehövligt med tanke på hur förra julen blev. Detta är även första året vi firar tillsammans med bara en sida av familjen, så självklart kändes det underbart att få vara tillsammans även denna dag.

Vi startade dagen med grötfrukost och skinksmörgås samtidigt som vi kollade på julkalendern. Även lite paketöppning. Vi hade tagit med Stella och Viras små julstrumpor så även dom fick små paket haha. Efter det uträttade vi några ärenden innan det var dags för dopp i grytan ute vid deras grillplats. Detta tycker jag är det mysigaste av allt, det blir så speciellt att sitta utomhus framför en eld och äta gott. Så vi klädde på oss och satte oss ute för att äta lunch, även Stella var med i sin julklänning.

Senare var det ju självklart dags för kalle följt av julmiddag. Återigen måste jag säga hur mysigt och skönt det var att inte vara så många denna jul. Sen är det så kul att komma in och fira med andra och deras traditioner och se hur dom brukar göra. Något som var nytt för mig som vi inte gjort i min familj tidigare är julklappsspelet. Det är både på gott och ont haha.

Efter middagen var det dags för julklapparna och slutligen julklappsspelet.

Kram Linnea

Gillar