Julfrågor

Blev taggad av @vendelaastrand att svara på några julfrågor, så mysigt! Älskar julen och allt som hör därtill så en jullista är självklart.

Favoriten på julbordet:
Julskinkan! Dock har jag alltid ätit lite för mycket av den dagarna innan så brukar inte ta det just när det är dags för julbord. Men annars skulle jag nog säga Jansson. Är inte jättestort fan av julbord, en gång per år möjligtvis 2 är perfekt.

Jullåten som spelas mest:
Jag är ju ett riktigt stort fan av Polarexpressen så att spela låtar därifrån faller sig naturligt. Älskar att sätta på polarexpressen listan och julpynta, julbaka och fixa.

Vid uppesittarkväll äter jag helst:
En skinksmörgås, och något vi alltid brukar ha är ostkaka. Uppesittarkväll är ju nästan det mysigaste med hela julen. Jag är alltid lika övertygad om att jag ska vinna en bil varje år. Och till min förvåning blir jag också lika besviken varje år när det inte händer haha.

Några bra julfilmer:
Nummer ett alla gånger, Polarexpressen! Ser den varje år och gärna flera gånger. Tycker den är så mysig och speciellt med all underbar musik som är med. Älskar!
En anna film vi såg förra året som var väldigt mysig är the christmas chronicles.

Min jul i några ord:
Mysigt är det första jag kommer att tänka på. Tycker julen är en enda stor mystid som exploderar på julafton. Men efter att pappa fick Cancer julen 2019 har jag verkligen fått jobba med att få tillbaka den känslan. Förra julen var superjobbig till en början då man bara kopplade allt till det som hände julen innan. Men detta år har faktiskt de mesta mys känslorna kommit tillbaka.

På julafton ser jag mest framemot denna delen av Kalle:
Husvagnssemester med Musse Kalle och långben. Alltid varit min favoritdel

Julen firas med:
Min familj i Dalarna denna julen, Emil är också med och även min bror och hans familj.

Detta vill jag ändra med julen:
För min egen del detta år, ingenting! Jag är så oerhört tacksam att alla är friska och tillsammans. Julen 2019 var hemsk när man gick ute bland husen och såg in i alla fönster hur alla var glada och tillsammans samtidigt som vi levde i en värld där morgondagen var ovis. Bara av att veta att det är andra familjer i år som går igenom precis det vi fick gå igenom sitter i bakhuvudet.

Vore intressant att läsa era svar på denna lista:
@sofialissmyr @linndossing @ebbaalexandraa

Det bästa med julen är:
Att alla får vara tillsammans!

Kram Linnea

Gillar