Just ordered - kär i dessa

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller Adlinks 

Eftersom vi åker till Thailand i April har jag börjat kolla på lite sommarkläder, klänningar och sånt man faktiskt kan ha då. Och sist vi åkte utomlands beställde jag kläder lite i sista stund och det blev inte så lyckat. Tog fel storlekar men eftersom jag verkligen ville ha plaggen med mig så fick jag köra på för stort.. haha. Så i år är jag ute i god tid och har hittat sååå fina plagg!!

♡♡♡

Det första jag klickade hem var den här klänningen från Dennismaglic.se. Hur fin är den inte?? Kommer garanterat bli en ny favorit i garderoben, ääälskar den!! Så somrig och så fin!

♡♡♡

Sen denna svarta klänning från na-kd.com, och ni som följt mig ett tag vet att jag kanske har liiite för många svarta klänning. Men jag älskar det! Den här kändes också så enkel men ändå perfekt typ hihi

♡♡♡

Sen den sista, också från na.kd.com. Börjat gilla stickade tröjor så mycket på senaste tiden och den här funkar till så mycket. Bara till ett par snygga byxor men också perfekt att ha med sig till Thailand. Jag som frös halvt ihjäl sist vi var i Grekland önskade ju då att jag hade haft med mig något varmare, så den här blir perfekt att ta på över en snygg klänning dom gångerna jag trots värmen lyckas frysa.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar