Kan jag få svar imorgon?

Hej på er! ♡

Sista dagen på veckan sen återstår bara 2 semester veckor. Vet inte vad jag känner kring det faktiskt, saknar jobbet lite men självklart skönt att vara ledig. Men det blir skönt att komma tillbaka till rutinerna igen och trivs så bra på jobbet så det blir skönt att komma tillbaka.

Sista veckan blir dock inte så mycket ledigt eftersom jag har körning hela veckan för att bli klar med allt inför uppkörningen. Dock har jag inte uppkörning förens in i september så det är ett tag kvar men det är ändå skönt att vara klar med allt ett tag innan.

♡♡♡

Morgondagen blir dock ett spännande kapitel. Jag måste dock säga att jag är sjukt nervös men samtidigt glad att äntligen kanske få en klarhet i varför jag mått som jag mått. För på senaste tiden har ingenting fungerat. Jag kan vara ute och gå och helt plötsligt svartnar det för ögonen och jag blir så trött så jag måste stanna och vila innan jag överhuvudtaget kan ta mig någonstans. Vissa dagar är så energilösa så jag knappt ta mig ur sängen och det är så sjukt frustrerande när jag egentligen är en person som älskar att röra på sig och göra saker. Huvudet säger ja men kroppen säger nej. Och nu i helgen har jag varit så yr och borta så ska in på en akuttid imorgon. Och hoppas för allt att jag kan få svar på varför det är såhär!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar