Kan man se det som en utmaning?

Hej på er!

Denna dag var sista dagen med en fungerande mobil. Den tog en väldigt snabb vändning och gick verkligen utför sen hehe. Som jag nämnt tidigare så sprack skärmen på telefonen och efter det gick allt sönder. Saker slutade fungera mer och mer för varje dag och de senaste dagarna har jag verkligen fått kämpa mig in i telefonen. Där av har allt känts så krångligt med att överföra bilder och det har bara varit ett stort moment som stört mig i vardagen. Idag la varenda funktion av så åkte direkt efter jobbet och lämnade in den.

Så nu sitter jag här med min gamla mobil (som även den har en stark anledning till varför jag inte kunde ha den längre). Förhoppningsvis går det lite fortfara denna gång att få tillbaka den.

Jag hade tänkt att köra på som vanligt med hela mobilgrejen. Man har sina appar, ett å annat spel och lite annat för tidsfördriv. Men sen kom jag att tänka på, det här är ju en perfekt "utmaning" (om man vill kalla det så) att inte använda telefonen i alla dessa små stunder när man bara vill fördriva tiden. Att inte ha alla dessa appar och notiser frigör så mycket ny tid till annat. Tid jag kan (och vill) lägga på så mycket annat. Ska verkligen ta denna utmaning seriöst nu och se hur mycket jag kan få ner min skärmtid.


Kram Linnea

Gillar