Kickstarta hösten med en ny bästavän

I samarbete med Personligalmanacka.se

Hej på er!

Höstterminen är i fullgång och på mitt jobb har vi hunnit planera in fullt med saker under hela hösten. Vilket för mig hade varit helt omöjligt att komma ihåg om det inte vore för min almanacka jag alltid bär med mig. Har den alltid liggandes i väskan så jag lätt och smidigt kan plocka upp den och anteckna det jag behöver komma ihåg.

Jag är den som behöver skriva ner saker för hand och sedan kunna plocka upp datum, tider och aktiviteter och se det framför mig. Skriver jag in det i mobilen kommer jag aldrig komma ihåg det. Det måste vara tydligt och enkelt vilket det absolut är med personligalmanacka.se . Detta är den fjärde almanackan jag har ifrån dom och anledningen är så enkel som, personligt är bäst! Att jag själv kan forma den hur jag vill ha den utifrån mina behov och vilja gör det så mycket roligare och framförallt enklare.

Nu har även DU chansen att vinna ett presentkort ifrån just personligalmanacka.se där du själv kan designa din almanacka att bära med dig nu när hösten drar igång och sakerna att komma ihåg bara rullar in.

Allt du behöver göra är:

♡ Följ mig här på bloggen

♡ Kommentera här nedan att du är med samt hur jag bäst kan kontakta dig om det är just du som vinner

♡ Följ personligalmancka på instagram

Lycka till ♡

Kram Linnea

Gillar