Kryssningen

Lördag: VI åkte in till stan till 15.00 för att fika lite och även kolla lite i stan. 19.30 gick båten och vi hade även ett bord bokat tills dess. Väl på plats beställde vi båda trerätters efter ett erbjudande de hade och en flaska vin. Jag som är så flygrädd och vad säger man, båträdd? haha men jag kunde behöva lite vin för att klara det. Men maten var supergod och man var ju verkligen mätt efter den efterrätten.

Efter maten var klockan redan runt 22 så vi gick tillbaka till vårt rum och bytte om och fräschade till oss lite innan vi gick iväg till stället där några skulle spela, hade ingen riktig koll på vilka det var men vi gick dit och tog en drink och satte oss i alla fall. Vi sprang väl mer eller mindre mellan de två barerna hela kvällen. Blev väl en och annan sväng förbi taxfree'n också.

Söndag: Dagen efter var man bara så sjukt trött och seg, var dimma hela natten så det tutade hela tiden. Jag som var livrädd och nojade mig för allt låg vaken och lyssnade på det där tutandet och målade upp alla möjliga scenarion om hur båten skulle vicka eller hur vi krockar med en annan båt. Trots det fick jag väl i alla fall någon timmes sömn men när klockan ringde tog vi oss upp till frukosten, trots att vi var rejält bakis så tog vi emot två glas champagne vi fick till frukosten. Men det kanske var precis det som behövdes för att klara den dagen också haha. Frukosten var i alla fall riktigt bra och behövdes verkligen. Kan ju vara riktigt ärlig och säga att jag inte gillade deras yoghurt, den var sådär så man verkligen inte klarade av att svälja den, kändes som den hade en fetthalt på 90% typ och bara tog emot att svälja, haha men resten var jättegott!

Var riktigt skönt att komma i land sen och känna att marken inte rörde på sig och man visste att man inte skulle kunna ramla ner i vattnet när som helst. Haha det var riktigt skönt i alla fall och det var skönt att få komma hem och sova ut riktigt

Men helgen var supermysig och skulle lätt göra om det! ♡

Kram Linnea

Gillar