lägenhetsvisning & jobb

Godmorgon!

Känns skönt att vara uppe i tid och tillbaka i rutinerna för en jobbdag. Är inte en så lång dag idag heller men eftersom jag har psykologtid direkt efter jobbet kommer det bli en lång dag trots allt. En lång dag med mycket mys. Det är ju Valborg idag och jag tycker iallafall det är värt att göra något extra på så lite godare mat och lite mer tid spenderad i soffan är planen.

Vi var ju även på en lägenhetsvisning igår. Vi våda älskade området och allt som fanns runt om och vart det låg osv. Men den var alldeles för liten. Hade den varit liite större hade den varit superbra och verkligen varit av intresse men som det såg ut nu så blir det för trångt. Men vi letar vidare och eftersom vi gillade området håller vi lite extra koll just där. Sen har vi ju faktiskt 2 visningar till på söndag, dock i Järfälla så vi får se hur det går med dom.

Och idag har vi ju faktiskt bott i vår lägenhet i 2 år! Herregud vad fort tiden gått, både lite skrämmande men ändå kul. Som jag skrev tidigare växer vi ju i vårt förhållande och får uppleva så mycket tillsammans och ta alla dessa steg i livet ihop.

Kram Linnea

Gillar