Lär känna mig bättre

Hej på er! ♡

Kände verkligen att den här lilla bloggpausen kanske behövdes. Nu är jag så taggad på att blogga igen och har fler idéer på inlägg ön jag haft på hur länge som helst. Tänkte att jag kör igång igen med 10 saker ni kanske inte visste om mig, för att starta upp igen.

♡ Jag kan aldrig åka någonstans utan att glömma minst en sak (oftast väldigt viktig sak också). Nu sist åkte jag ifrån alla mina tabletter.

♡ Jag har sån sjukt stor längtan efter att flytta till hus tillsammans med E och verkligen känna att vi är en familj och börja livet "på riktigt" haha eller hur man ska säga.

♡ Jag tycker inte om att fylla år! Fylle sju 20 nu om 2 veckor och känns rätt skönt att vara i Thailand då hehe. Gillar inte hela den där grejen med att stå i centrum vid ett sånt tillfälle och att folk kommer hit för min skull.

♡ Jag gillar inte att inte ha kontroll. Tycker verkligen inte om när andra planerar saker åt en, jag måste ha koll på allt själv!


♡ Mitt största intresse just nu är typ städning och bara att få fixa i lägenheten. Varje gång E kommer hem från jobbet har jag flyttat runt på sakerna och testat nya saker hihi. Älskar känslan att gå från stökigt till rent och att få plocka fram dammsugaren, älskaaar!

♡ Jag har ansett mig själv som "sen" med hela dricka kaffegrejen. För ett halvår sen drack jag aldrig kaffe, det var typ det värsta jag visste. Men nu är det de bästa jag vet. Alltså jag längtar efter det varje dag. Livets dryck ;))

♡ Jag börjar känna sjukt mycket hemlängtan efter att få flytta närmare min hemstad. Trodde för ett år sen aldrig jag skulle säga det men det kom snabbare än väntat.

♡ Jag kan absolut inte sova själv i lägenheten. De dagar E börjar tidigt ligger jag halvt vaken hela morgonen i panik att någon ska komma in. Vaknar alltid var femte minut av att jag drömt att någon går i lägenheten. Usch usch usch!

♡ Jag har börjat inse vilka människor som endast drar ner mig och som jag kanske borde sortera ut ut mitt liv. Har alltid haft så svårt för att se sånt i andra människor och alltid försökt se det bästa ur varje människa men ju friskare jag blir från det här börjar jag förstå hur mycket det förstört för mig att inte välja bort dem.

♡♡♡

Detta måste vara den bästa människa jag någonsin haft i mitt liv. Under alla dessa år sen vi lärde känna varandra så har hon alltid varit den närmaste i mitt liv och även den ärligaste. ♡

Kram Linnea

Gillar