Livets underbara stunder

Hej på er!

Att vara tillbaka nu och jobba heltid känns faktiskt så kul! I början tänkte jag mest " detta kommer aldrig gå" men nu är till och med snooze knappen borta på morgonen och energin efter jobbet finns kvar. Riktigt riktigt kul!

I helgen hade vi även ännu en middag tillsammans med @Lillystromqvist och hennes Isac och även denna gång blev det en helt underbara kväll. Denna gång sov dom även kvar så vi fick tillbringa extra lång tid tillsammans. Och eftersom vi hade mer tid passade vi på att spela lite frisbeegolf dagen efter vilket var helt nytt för Lilly & Isac men jag tror det gick hem även där haha. Så kanske vi har ännu fler anledningar till att ses nu hihi.

Lördagens middag började iallafall med en förrätt som för oss var helt ny. Vi drog en chansning och testade något nytt att bjuda på och kan säga att det blev en stor favorit. GUD va gott det var.

Kvällen fortsatte med prat, skratt och djupare samtal följt av en riktigt god middag. Och i vanlig ordning hade vi ju såklart även en dessert. Denna gång hade Lilly bakat och tagit med sig, så sjukt goda kladdkaka-muffins.

Sen avslutade vi kvällen med massor av spel, skratt och planering. Denna vecka ska även Emil och Isac på sin första träff när inte jag och Lilly är med. Riktigt kul att även dom två funnit varandra.

Dessa kvällar vi haft tillsammans och planerar att ha mer av i framtiden är verkligen något jag längtar till så fort det står inskrivet i almanackan. Älskar att spendera tid tillsammans med dom två och sen att vi har så mycket gemensamt och alltid har så kul ihop är ju bara guld värt!

Söndagens frukost blev en våffelfrukost, så fantastiskt gott!

Kram Linnea

Gillar