Lördags

Hej på er!

Jag är nyss hemkommen från några dagar i Dalarna. Några riktigt välbehövliga dagar. Slippa trappor och framförallt att sitta ensam hemma hela dagarna. Det gjorde verkligen mycket både för psyket och knät. Igår var jag och Emil på en föreställning på Oscarsteatern, något vi bokade redan i december 2019 men eftersom Corona tog över så har det blivit framskjutet tills nu. Vi var på Rain man vilket egentligen inte var den vi bokade från början men en helt fantastisk föreställning med så mycket skratt. Vi passade även på att gå ut och äta innan föreställningen började så det blev en helkväll tillsammans inne i stan, mys!

Vi sa det både jag och Emil efteråt att sånt här borde vi göra oftare. Det blir en helt annan upplevelse än att tillexempel gå på bio, så jag hoppas inte det dröjer allt för länge innan vi gör något sånt här igen.

En annan sak jag fått upp ögonen för nu under min sjukskrivning är att göra saker tillsammans med Stella. Eftersom jag inte kan motionera henne på bästa sätt nu med att knä så har vi fått göra andra saker tillsammans. Nu har vi börjat med nosework vilket är superkul! Stella älskar olika "sök" lekar och att få jobba med hjärnan istället för att jobba fysiskt. Papillon är en väldigt aktiv ras som är svår att trötta ut fysiskt så just nosework tror jag kommer passa henne perfekt, och mig med för den delen haha.

Kram Linnea

Gillar