Lunchmys vid havet

Hej på er! ♡

Klockan är 17.30 här i Thailand och vi har börjat göra oss klara för kvällens utflykt. Tror vi ska satsa på ett lite närmare "shopping område" idag. Vi åkte ju in till staden igår och det var då en riktig besvikelse, det fanns INGET förutom några lite finare restauranger men den där roliga Thai shoppingen var exakt lika i alla småbutiker och det var inte alls roligt att kolla på. Dock har vi sett att dom har en liten marknad några gator bort från oss så vi ska ta oss dit ikväll och kika lite.

Brännan börjar ta form nu även fast man fortfarande är lite röd hehe. Förstår verkligen inte hur vi kunnat bli så brända från gårdagen då vi verkligen försökte att inte vistas i solen mer än när vi gick längs stranden, men måste väl ha varit då det tog så pass bra. Aja det är ändå rätt milda brännor så det ska nog vara bra snart. Har passat oss perfekt att denna dag bjudit på en hel del moln och inte alls så mycket direkt solljus, toppen för oss röda haha. Men längtar efter att kunna ligga i solen och sola på riktigt, så mysigt!

Till lunch testade vi det där mysiga stället nere vid stranden där man fick sig en egen liten "koja" att äta i med utsikter över havet. Det var verkligen såå god mat också! Har inte riktigt kommit in på det där med thaimat än, håller fast vid mina Seafood pastor och testar runt lite på dom haha.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar