Makeover i hallen & lite om mig

Hallen är äntligen höstfixad och fin. Det största problemet vi haft med hallen är att den är så smal, vilket betyder svårt att inreda haha. Därför har den varit så mörk också, det har varit svårt att få in rätt belysning då den är L-formad och precis i hörnet når ingen av lamporna vi haft.

Men nu är det problemet löst. I helgen när jag och Emil var iväg och kikade på lite nytt så hittade jag en bänk från Åhlens som jag blev så kär i. Ville nästan köpa en till varje rum haha. Den gjorde verkligen succé i hallen! Under våra 5 år i den här lägenheten har hallen aldrig känts riktigt bra, förens nu. Nu älskar jag att kliva in genom ytterdörren och mötas av en ändå. luftig, ljus och så välkomnande hall.

Detta är det först man möts av när man kliver in

Självklart har jag haft min lilla hjälpreda med mig (som lite för ofta springer i bild när det är dags att fota). Vardagen hade känts så tråkig här hemma utan henne nu. Jag är ju som sagt sjukskriven för mitt knä så det blir lätt lite tråkigt att gå runt här hemma. Men med nya projekt och en liten kompis som är med mig överallt så går det ändå bra.

Jag kommer ju som sagt ifrån Dalarna, Borlänge men har bott i Stockholm sen Juni 2017. Här bor jag tillsammans med min sambo Emil och vår lilla hund Stella och Vira vår katt. Vi har även turen med oss att ha Emils lillebror och hans sambo Marcus en våning under oss. Det blir lätt ensamt i en ny stad utan någon familj nära så att ha dom i samma trapphus känns väldigt skönt.

2019 började jag min resa till att bli Cert. inredare & homestaging konsult som jag blev klar med nu i våras. Min dröm är att starta något eget inom inredningen men riktigt vad vet jag inte än. Det lutar nog ändå mot något inom antingen homestyling eller posters. Jag älskar att få para ihop posters med specifika inredningar och kan sitta i timmar och bara bygga olika tavelväggar haha.


Kram Linnea

Gillar