Månadsmål - Mars

Tänkte ta upp denna typ av inlägg igen. Skrev liknande förut men sen har det runnit ut i sanden sorgligt nog. Men det är aldrig försent att börja igen så jag tycker vi börjar direkt! Det är ju riktigt skönt att kunna ha sånna här både stora men också små mål för en månad som man sen kan gå tillbaka och se och bocka av osv.

♡♡♡

- Kategorisera mera! - Såg detta direkt när jag gick in på min blogg igår. Jag är sååå dålig på att använda "kategorier" i mina inlägg, vilket är riktigt tråkigt. Det underlättar ju så mycket att kunna trycka på den kategori man vill och se alla inägg man faktiskt vill se haha.

- Planera inför Thailand för att minska ångesten - sist vi skulle åka utomlands hade jag sån otrolig ångest och rädsla inför resan och speciellt för flygresan dit. Hittills har jag inte känt något alls men den brukar ju komma krypandes ju närmare resedatumet man kommer så jag ska verkligen försöka strukturera upp allt så bra som möjligt för att lugna mig själv.

- Kunna bocka av så mycket som möjligt i utbildningen - Eftersom jag inte pluggar efter några speciella datum så är det ganska fritt att lämna in när man är klar och sedan gå vidare till nästa. Dock är det då också lätt att det glöms av och skjuts upp och det vill jag verkligen försöka förminska. Speciellt nu inför Thai vill jag ha så mycket som möjligt klart så jag inte behöver tänka på plugg under resan.

- Fota mera! - Detta försvann också när jag lämnade in. min telefon och känner inte att jag hittat tillbaka dit jag var innan riktigt än. Och när vi åker till Thailand vill jag verkligen försöka fota så mycket som möjligt och då är det ju toppen om vanan sitter där igen som den var förut "fota allt!" haha

- Spara mer! - Jag är så jäkla dålig på att spara pengar och inte köpa massa onödigt. Ser jag något jag vill ha och har pengar så köper jag det. Dock vill jag bli mer sparsam och ekonomisk så ska verkligen försöka med det och tänka över mina köp.

- Umgås mer med E på ett seriösare sätt - Jag och E kan ofta sväva iväg i våra oseriösa och skämtsamma sidor där vi driver med varandra och det blir absolut inte mycket seriöst och kärleksfullt då. Det kan absolut vara kul och jag vill inte att det ska försvinna helt i vår relation men som det är nu 70% oseriöst och 30% seriöst så vill jag vända på allt så det blir 70% seriöst istället. Visa kärlek och ta vara på varandra.

- Göra om i vardagsrummet - Nämnde ju i tidigare inlägg att jag ville göra om i vardagsrummet för att få en förändring. Vill verkligen tänka ut något och få in en helt ny känsla i rummet.

- Blogga under Thailands resan! - Detta glöms så ofta bort när man åker iväg sådär. Har så svårt att gå ifrån och sätta mig med något annat. Men nu är det ju bara jag och E så nån tid lär jag nog hitta på kvällarna. Vill ju verkligen få upp massor av inlägg ifrån resan.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar