Min bästa vän i vardagen

I samarbete med personligalmanacka.se 

Hej på er!

Kom hem till en riktigt glad överraskning som hade ramlat ner i brevlådan medans vi var iväg en stund. Nämligen min nya almanacka från personligalmanacka.se och hur snygg är den inte?! Dessa almanackor har verkligen varit räddaren i nöden allt för ofta i min vardag. Sen jag testade just personligalmanacka.se's almanackor har jag inte kunnat använda något annat. Att själv få välja i princip ALLT hur du vill ha det gör det så himla smidigt och lätt att använda. Allt jag vill ha i en almanacka finns i just denna.

Det som är viktigt för mig i en almanacka

- Snygg design, check!
- Stora rutor med plats för att skriva mycket, check!
- Tydlighet och struktur, check!
- En ruta för "veckans middagar", check! (älskar att planera upp middagar för veckan)
- En ruta för jobbtider, check!
- En ruta för att skriva "checklistor", check!
- Plats för lite roligt pyssel, i mitt fall har jag valt sudoku och bilder att färglägga, check!

Det blir så mycket mer än bara en almanacka när man får in så mycket personligt i den. Jag älskar att bara ta upp den och kunna måla lite, planera middagar eller gå igenom vad man gjort för 5 månader sen.

Och hur härlig är inte känslan av att få planera upp och fixa med en helt ny almanacka? Älskar det!! Så nu ska jag sätta mig ner och planera allt och lite till, kanske lite för mycket? hihi.

Är ni också ute efter en ny almanacka? Kanske nu inför skolstarten eller jobbet efter semestern? Då tycker jag absolut du ska kika in på personligalmanacka.se eller så trycker du bara HÄR så kommer du direkt till deras hemsida.

Kram Linnea

Gillar