Min födelsedag

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin start på en förhoppningsvis långledig helg. Jag som jobbar på förskola har ledigt både torsdag och fredag och det låg väldigt lägligt i tiden eftersom jag fyllde år i onsdags. Dock jobbade jag stängning igår så det blev inget riktigt firande förens till kvällen. Men vi bjöd över två vänner på middag och lite vinkväll, spelade spel och pratade. Så det blev ändå något litet firande.

Fick ett par skor av Emil som jag faktiskt kollat på själv alldeles nyligen. Och är det något jag behövde så var det ett par skor nu till våren. Jag är ju den som tycker det är fruktansvärt tråkigt att lägga pengar på just skor men samtidigt som jag vill ha ett par bra, snygga och ändå lite kvalité så krockar det lite haha. Men är det någon jag litar på gällande kläder och skor så är det Emil och även denna gång överraskade han mig med ett par superfina skor precis i min stil.

Idag firade vi lite till tillsammans med Rasmus & Marcus som får tillträde till sin egna lägenhet under oss imorgon. Så det blir lite småfirande här och där men det är bara trevligt. Det drar ut på födelsedagen lite längre haha.

Kram Linnea

Gillar