Min helg

Hej på er!
Måndag igen och vi startar en ny vecka med nya mål och nya planer. Jag börjar mitt riktiga schema idag och eftersom jag gått upp på heltid så innebär det senare dagar och även stängning. Jag var lite orolig till en början hur dt skulle kännas men jag tycker det känns bra nu och jag tror vi får en toppen vår på jobbet.

Helgen blev som sagt väldigt lugn eftersom Emil gjorde illa sig i fredags så jag har fokuserat på plugg och sett till så Stella fått alla sina promenader. Det blev ju lite ensamt att ta alla promenader själv men det gick bättre än jag trodde. Det värsta är dock den sista promenaden, jag somnar nästan alltid i soffan och att då gå från sovande till att klä på sig och gå ut tar emot haha. Men nu är han bättre så jag behöver inte springa hem på rasten vilket jag trodde jag skulle behöva, det är skönt att ha en stressfri rast haha.

Vi hann även med 3 Harry Potter filmer så nu återstår bara 2. Lite sorgligt är det faktiskt. Det är så mysigt att ha något att se framemot och speciellt när det är en film serie som är så pass speciell. Så kortfattat har min helg varit väldigt lugn men jag har ändå fått massa gjort.

Kram Linnea

Gillar