Min julafton

Vi är hemkomna och har väl mer eller mindre fått upp all packning. Men vi har ju alltså firat våran första jul tillsammans och det känns så fantastik mysigt och skönt att vi inte behövt åka ifrån varandra under den bästa tiden på året. Och vi har haft en så underbar jul! Känns extra roligt att för första året inte varan hemma i Dalarna med samma traditioner som alla andra år, det blev liksom något nytt nu.

♡♡♡

Dagen började med en grötfrukost och ett varsitt paket som väntade utanför sovrummet.

♡♡♡

Dagen fortsatte med en rundtur i Östersund tillsammans med mina föräldrar. När vi kom tillbaka efter det stod dopp i grytan på schemat och det var uppduka utomhus. Detta var verkligen en helt ny tradition för mig, att samlas alla utomhus framför elden med dopp i grytan har absolut inte varit något vi gjort alla andra år. Det var både supergott och supermysigt

♡♡♡

♡♡♡

Sen var det äntligen dags för kalle följt av julbordet!

♡♡♡

♡♡♡

Sen, äntligen, dags för julklapparna! Hihi barnet i mig kommer fram igen!

♡♡♡

♡♡♡

Nästa sak var också helt ny för mig. Julklappsspelet. Jag är ju världens sämsta förlorare och hatar spel när jag inte vinner på det eller spel som bara handlar om tur. Jag älskar det om det går bra för mig haha. Men så till en början gick det verkligen inge bra haha men det slutade iallafall betydligt bättre och jag kan faktiskt tänka mig att spela det nästa år igen.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar