Min onsdag & torsdag i bilder

Hej på er!


Det var så längesen jag gjorde ett sånt här typ av inlägg. Vilket dock är synd, älskar uppläget på detta och det känns som man får ut mer av inlägget "under min dag" med hjälp av bilder.

Onsdag - Dagen startade med att solen äntligen var framme och det var faktiskt lite värme i luften. Vi har haft alldeles för många blåsiga kalla dagar nu så en varm och solig dag var mer än välkommen. Emil som egentligen skulle åkt till Östersund valde att stanna kvar här istället vilket känns superskönt nu när allt är som det är. Så strax efter lunch åkte han och kollade på lite bilar och jag mötte upp Sofie för en promenad i skogen. Den promenadsträckan vi brukar gå inkluderar en fårhage man får gå igenom, och jag måste säga att det är så himla mysigt! Att gå runt i en hage bland massa får en solig dag är något alldeles speciellt, så fridfullt.. Även Stella tycker fåren är riktigt intressanta och kan stå länge och bara kolla på dom.

Efter promenaden åkte jag hemåt och även så Emil. Så när han kom hem igen åkte vi till sandtaget och spelade frisbeegolf, vi tänkte att om vi åker innan 16.00 en dag så kanske det inte är så mycket folk men nej nej. Vi möttes istället av en stor grupp på nästan ett 30-tal som skulle spela sin första runda. Lyckligtvis fick vi (som bara var 2) kliva före så det rullade på ganska så bra ändå.


Kvällen avslutade vi med filmen "a quiet place". Måste nog ändå säga att det till en början var en otroligt seg film men efter ett tag när man kom in i den så gick tiden så himla snabbt. 1h kändes plötsligt som 10 minuter. Så nu väntar vi spänt på nummer 2 hihi.

Torsdag - Även denna dag fick vi äran att vakna upp till klarblå himmel och sol. Jag startade dagen med ett träningspass medan Emil åkte iväg för en löprunda. Men dagar som dessa känner man bara att man vill ut och göra så mycket man kan ute i solen. Så efter träningen gick vi en långpromenad med Stella och bara njöt av solen.

Emil som fått upp ögonen för biltvätt och allt vad det nu hör till drog jag lite nytta av och fick hjälp med att tvätta min bil och även byta ramen till registreringsskyltarna. Det är få saker som är så tråkigt som att tvätta bilen så jag tar varje chans jag får när han ändå tvättat sin att smöra in sig lite för att få hjälp haha.

Sen blev det en efterlängtad fika ute i solen. Även det är ju något alldeles speciellt. Att kunna sitta ute och dricka en kopp kaffe i klänning utan att frysa. JA tack! Så vi satt kvar ute på altanen ett tag och bara pratade och njöt i solen.

Emil hade planer på att (kan det vara polera bilen? gud är så dålig på sånt här haha) han gick in i garaget och började fixa med det så jag passade på att ta en cykeltur till Coop och hämta ut lite paket. Tog även en väldig omväg bara för att få njuta lite till i det varma vädret, sen är det ju så härligt att cykla såhär på våren. Så jag satte på en podd och cyklade runt lite för mig själv.

Till middagen hade vi egentligen inte tänkt något speciellt men eftersom det var så fint väder så tog vi morgondagens middag idag istället och grillade. Det måste ju vara det somrigaste av allt, grillad mat. Mums!

Och att nu få avsluta dagen fortfarande utomhus med Stella bredvid sig och datorn i knät är något jag hoppas få göra fler dagar framöver.

Kram Linnea

Gillar