Min påsk

Min påsk det här året har verkligen varit precis som jag velat ha det, det enda som hade kunnat varit lite bättre hade varit om E kunde vart med hela tiden. Men han jobbade natt så han var borta bägge kvällarna mina föräldrar var här. Eftersom han sov hela förmiddagen igår ville vi inte riskera att väcka han då vi bor i en 2a så möjligheten att leva och inte väcka nån är ganska liten. Så vi gick ut med Stella på en långpromenad runt kottla och kom tillbaka till lunch.

♡♡♡

Vi gjorde bara lite typiska saker från ett påskbord, alltså inget stort. Men det blev superbra för oss haha. Och eftersom tiden vi hade med E inte alls var speciellt länge så passade vi på att spela lite sällskapsspel direkt efter maten.

♡♡♡

Spelet tog väl lite längre tid än tänkt haha så när vi var klara var det nästan tid för middag. Blev ju även det en lite tidigare middag eftersom vi ville att E skulle hinna äta med oss innan han åkte till jobbet igen. Och detta har jag faktiskt inte ätit sen jag var liten. Vi ha brukat beställa det några gånger på påsk förut när jag var mindre. Enkelt men väldigt gott.

♡♡♡

Sen i vanlig ordning avslutade vi kvällen med film och ostkaka ♡♡

Kram Linnea

Gillar