Min undanflykt

Hej på er!


Första inlägget 2020 från min sida. Denna nyårsafton har för min del varit extremt lugn. Pappa fick komma hem en hel vecka så vi har bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag har fortsatt med mitt vardagsrumsprojekt och har verkligen gått in 100% för det. Det har varit min undanflykt i tankarna denna mörka tid. Nu har även pappa startat sin andra behandling så nu när allt såg så bra ut och han var pigg igen ska vi gå igenom allt ännu en gång. Behöver något att distrahera tankarna med då.

Eftersom jag kunnat lägga så extremt mycket tid på allt teoretiskt kring projektet har jag verkligen hunnit läsa på om alla möbler, gått igenom färgval osv så noga så det är i princip bara att inhandla det sista och köra igång haha. Aldrig haft en renovering så genomtänkt som denna. Har även fått en väldig massa gjort i utbildningen vilket känns otroligt skönt.

Nu ska vi klara av detta en gång till och blicka framåt och bara se en ljus väg ur detta. Nu vill vi ha tillbaka vår vanliga vardag och gå vidare från denna mardröm.

Vardagsrum - 2020

Kram Linnea

Gillar