Mina 5 Inredningsfavoriter just nu

Hej på er!

Idag har vi en lugn dag här hemma. Jag har börjat med små övningar för mitt knä och det känns verkligen nu. Idag har det varit en utmaning att bara dammsuga lägenheten. Skönt nog så har Emil halvdag idag bara så får lite hjälp med återstående sysslor för dagen.

Idag tänkte jag dela med mig av mina 5 inredningsfavoriter här hemma just nu. Även detta är ju något som variera hela tiden. Man har sina favoriter, sen hittar man något nytt som blir en stor favorit. Jag är ju väldigt svag för grått och har valt att inreda mitt hem i gråskala med lite olika inslag i detaljerna. Men den röda tråden här hemma är definitivt grått. Jag tycker det är en harmonisk färg som finns i så olika många nyanser så det går att variera sig ändå.

Först ut i mina 5 favoriter är mitt lilla huvud med glasögon från Hammar Posse. Tycker det är en udda och fin detalj som gör det där lilla extra i hemmet. Dock har vi ju som tidigare nämnt en katt som inte är det smidigaste här hemma. Så denna detalj har jag valt att placera i ett skåp med glasdörrar för att inte riskera att den går i tusen bitar haha. Men den gör sig fin (i säkerhet) i skåpet i vardagsrummet.

Denna var väldigt svår att hitta men fick fram en sida som sålde denna, ni hittar den HÄR!

Nästa detalj är såklart min nya bänk från Åhlens. Blir fortfarande lika glad varje gång jag går förbi hallen och ser denna.

Länk till denna hittar ni HÄR!

Sen har vi min älskade pläd. Denna har fått flytta runt en hel del i hemmet redan. Vill helst ha en i varje rum. Så otroligt mjuk och härlig och ger ett fint intryck, perfekt nu i höst när man vill få in ännu mer textilier och värme i inredningen.

Länk till denna hittar ni HÄR!

Den gråa skalan fortsätter, nästa detalj är min "knut". Även denna är en udda detalj som gärna drar lite extra fokus från det vanliga kuddarna i soffan. Jag älskar den mjuka formen på den och brukar oftast styla den tillsammans med en filt i soffan. Denna finns även i en större detalj som en sittpuff och även den finns med på önskelistan nu till jul haha.

Denna hittar ni HÄR!

Sist men inte minst är spegeln i hallen. Denna är också en av de nyaste detaljerna i hemmet. Tidigare hade vi en grå mindre spegel där men efter denna kom upp fick vi plötsligt en helt ny hall i några storlekar större haha. Det är ju en ingen hemlighet att en spegel gör att rummet känns större. Hallen fick verkligen ett lyft efter att denna kom upp.

Spegeln hittar ni HÄR!

Jag tänkte samla ihop lite gamla bilder på lägenheten inför morgondagen och jämföra med hur det såg ut här för 4 år sen när vi faktiskt var påväg att sälja lägenheten och hade en fotografering (som fortfarande ligger ute hos mäklaren HÄR!). Det är lite kul att gå in och se hur stor skillnad det är från då till nu, men för att få det svart på vitt och verkligen se skillnaden tänkte jag lägga upp bilderna bredvid varandra i ett inlägg.

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram Linnea

Gillar