Mina inredningsfavoriter

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er. Jag har varit så fruktansvärt trött dom senaste dagarna trots att jag tycker jag sovit bra och inte gjort något speciellt. Men men det är snart helg, och det ser jag verkligen framemot nu haha.

Jag tänkte visa er mina inredningsfavoriter i hemmet. Dom där små sakerna som jag tycker gör extra mycket i hemmet

1. Mitt bebis-huvud haha. Fick detta av Emil i födelsedagspresent efter att vi såg den i en butik här på lidingö. Tycker den är så himla härlig, den är unik, gjord i keramik och sen lite cool med sina glasögon haha. Den gör ett stilleben lite mer intressant då detta är något man inte ser i var hem. Jag hade aldrig sett den tidigare när jag först såg den i butiken. Men visst är den fin? Älskar den

2. Vårt vitrinskåp. Detta köpte jag faktiskt av en kollega på jobbet i höstas. Vi har pratat om ett liknande skåp i flera år men aldrig fått tummen ur och faktiskt köpt ett. Men nu när det börja bli alldeles för mycket glas och porslin så var det nödvändigt.

3. Tavelväggar! En tavelvägg tycker jag verkligen beskriver personerna som bor där. Du kan göra dom så personliga och effektfulla. Och nu finns det ju så himla mycket att välja på också, tavelväggar har verkligen exploderat i inredningstrenderna, det är något som finns i vart och varannat hem men det som är så unikt är att dom ser olika ut hos alla.

4. Min stoff nagel ljusstake. Dom här tycker jag är så fina, så stilrena. Men även dessa kan du göra helt unika, bygg dom som du själv känner för eller för att ge ett mer effektfullt stilleben som drar uppmärksamheten till sig.

Det jag tycker mest om med dessa trender som man ser i många hem är att de ändå går att göra unika. De ser inte exakt ut som alla andra utan man kan mötas av samma ljusstake fast i en mängd olika former. Jag har ju valt att i mitt stilleben framhäva denna lite extra för jag tycker den är så fin och vill att man ska lägga märke till den.

5. Pampasgräs/vass. Man kan tro att detta ska ha blivit uttjatat nu men det tycker jag verkligen inte. Tycker den tar in naturkänslan i ett hem på ett så fint och diskret sätt. Jag har alltid tyckt det varit något harmoniskt i dess former och färger så jag kommer inte släppa taget om detta än på ett tag.

6. Levande ljus. Sist men inte minst. Det här är ju bara en enda stor mysfaktor. Att få krypa ner i soffan framför TVn med massa levande ljus i rummet sprider ett sånt lugn och harmoni. Kan inte annat än säga att jag älskar det!

Kram Linnea

Gillar