Mina senaste dagar i bilder

Här vaknade vi upp till ett snötäckt Östersund, en fantastisk känsla. Från att åka från ett regnigt Dalarna till lite snö som lyser upp dagen lite trots att solen fortfarande är borta. Även fast det inte är så mycket snö så gör det så mycket för både psyket och julkänslan. Även Stella lös upp när hon fick komma ut i snön.


Vi gjorde som alltid när vi kommer hit. Plockade fram brädspelet och spenderade hela kvällen med ett sällskapsspel. Denna gång "bondespelet" som vi aldrig tidigare lyckats spela ut. Men igår efter ett bra tag gick vi i mål haha.

Tänkte dela med mig lite av helgens bilder också från min kamerarulle

Först ut har vi en bild på mig och Milva från när vi sågs i söndags. Hon fick sin present från mig eftersom hon fyller år imorgon. Som vanligt tog vi en sväng med bilen och pratade lite om allt mellan himmel och jord.

Sen har vi våra små bebisar. En som är överlycklig för snön och sen en lite mer lugnare från soffan där dom båda klättrat upp på varsitt armstöd

Tänkte även senare idag att jag skulle skriva ihop ett inrednings-inlägg gällande lite tips och tricks kring att sätta ihop en tavelvägg

Kram Linnea

Gillar