Mitt tålamod är sämst gällande sånt här

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller Adlinks

Hej på er! ♡

Börjar komma igång lite igen nu, skönt! Måste dela med mig av en både positiv och negativ sak. Har hittat en så fin inredningsgrej som jag funderar lite på om jag ska köra en spontanare och köpa i eftermiddag. Det är ju oftast så det går till tyvärr, hehe. Har jag hittat något jag vill ha så måste jag ha det direkt, jag kan liksom inte vänta. Det kan vara lite bra ibland också, jag får ju saker gjorda? ;) Vet inte hur mycket E håller med om mitt argument där men han är iallafall inte lika impulsiv som jag.

Här är den iallafall.

Den är ju både snygg och bra nu till hösten. Vi dricker te varje kväll och att knöla och böka med den vattenkokare vi har varje gång man ska ha den är inte så lockande faktiskt. Den här är ju så snygg också så man vill ju ha den framme, win win.

♡♡♡

Blev iallafall lite ändrade planer gällande den här dagen. Hade ju inte tänk mig något speciellt idag mer än att kanske köpa den där, men jag och E bestämde att vi skulle ta och gå ut tillsammans ikväll och typ äta och bara mysa. Vi försöker göra sånt lite då och då för det är verkligen så mysigt att åka iväg och göra något tillsammans bara vi 2. Vi vet dock inte än om vi ska åka in till stan eller köra en kväll på Mall of Scandinavia tänker att E får bestämma vad han känner för när han slutar jobbet.


Kram Linnea

Gillar